STEFAN HEMS

Personal trainer die jouw lichaam fit en functioneel houdt

Functionele fitness

Verbeter je levenskwaliteit

Triggerpoint therapie

De pijn voorbij

Sportspecifieke krachttraining

De pijn voorbij

06 - 29 39 69 39

Bel gerust voor meer informatie!

Goede personal trainer Sint-Oedenrode

Stefan Hems

Zoek je een goede personal trainer in de regio Sint-Oedenrode? Dan ben je bij Stefan Hems Personal Training aan het juiste adres! Personal training is dé manier om echt doelgericht te trainen. Wat je doel ook is, met personal training ga je er lijnrecht op af. Personal training bestaat uit een persoonlijk trainingsschema, eventueel een voedingsschema, waarmee wij samen aan de slag gaan.

Als personal trainer in begeleid ik mensen met de meest uiteenlopende doelen, van routine krijgen in bewegen tot herstel of revalidatie na een blessure. Mijn specialisaties liggen in de functionele- en strength & conditioning training. Je bent van harte welkom voor een vrijblijvend gesprek.

Meld je vandaag nog aan

Functionele fitness Sint-Oedenrode

Met functionele fitness in regio Sint-Oedenrode richt ik mij op de alledaagse mens, die naar een hogere levenskwaliteit toe wilt. Het uiteindelijke doel is het dagelijkse bewegingspatroon verbeteren, waardoor alles veel gemakkelijker gaat, zowel fysiek als mentaal. Fit worden gaat samen met afvallen en een strakker lijf is dan een logisch gevolg.

Mijn specialisatie ligt in functionele- en strength & conditioning training. Door middel van weerstand-, cardio en flexibiliteit trainingen zorg ik ervoor dat jouw prestaties geoptimaliseerd worden. Niet alleen ervaar je een oefening, ook leid ik je op in de aspecten van functionele fitness. Woon je in regio Sint-Oedenrode? Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek!

Sportspecifieke krachttraining Sint-Oedenrode

Sportspecifieke krachttraining is specifieke begeleiding en een must om bij de top te kunnen horen en te mogen blijven. Dat is zo voor een golfer, maar ook voor een voetballer of iedere andere sport die specifiek andere eisen aan het lichaam stelt. 

Ik train een autocoureur, maar ook het Nationale Vrouwenteam IJshockey. Spel, tactiek en techniek komen zo uitstekend tot hun recht. Ik creëer de trainings- en rustbalans die jij nodig hebt om optimaal te presteren. Dat is dagelijks zichtbaar in hun prestaties. Tijdens een proefles beoordeel ik waar jouw maximale grenzen voor top- of amateursport zich bevinden.

Zoek je een gecertificeerde personal trainer in Best?

Kom dan naar Stefan Hems Personal Training. Vanuit regio Eindhoven, Oirschot, Best, Sint-Oedenrode en Son en Breugel ben ik uitstekend bereikbaar. Je bent van harte welkom voor een vrijblijvend gesprek!

Meld je vandaag nog aan!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
\

Stefan Hems Personal Training

KvK 50198629

Locatie: Sport Center Spear
Europaplein 1, pand 3.1, 5684 ZC Best

\

goed bereikbaar vanuit

\

Openingstijden

Op afspraak

\

Telefoonnummer

06 - 29 39 69 39

Gecertificeerd door: