Reviews

Functionele fitness

Verbeter je levenskwaliteit

Triggerpoint therapie

De pijn voorbij

Sportspecifieke krachttraining

De pijn voorbij

06 - 29 39 69 39

Bel gerust voor meer informatie!

5,0 rating
juni 18, 2019

Hi Stefan,
I have been training with you for almost one year now.
I would never have achieved the level of fitness and wellness I have if not for the personal attention given in my training sessions. You are always very encouraging in achieve my goals and make every session challenging and fun.
I started training twice a week, as part of the group session, really enjoyed the variety and challenge that you put into the sessions and then took on a personal workout as well!
My fitness has increased and I can see improvements in my ability to complete each session.
Thanks for all your effort,

Miriam
5,0 rating
juni 17, 2019

Door werkzaamheden lange werkdagen “stil” achter bureau. Natuurlijk niet goed voor mobiliteit en motivatie om te sporten. Gevolg alles vast, pijnlijke schouders en rug; conditie nul komma nul…Maar, dankzij intensieve persoonlijke trainingen en advies van en door Stefan, is het sporten en bewegen weer helemaal “back on track”. De mobiliteit en het sporten weer op orde.Elke week een verassende en gevarieerde training in een goede “no nonsens” gastvrije gym.Het enthousiasme van Stefan is erg aanstekelijk…Trainen met Stefan is een aanrader !!

Stan
5,0 rating
april 1, 2019

Een tijdje geleden heb ik Stefan benaderd om mij te helpen bij het behalen van enkele ‘doelen’. Een van mijn doelen was gewichtsvermindering en een ander dat ik mij beter ging voelen, vooral fitter. Want dat was ik niet. Stefan heb ik leren kennen via mijn dochter die o.a. van hem zogenaamde droogtraining kreeg.Inmiddels zijn we een paar maanden verder en is er bij mij diabetes 2 bij een doktersonderzoek als diagnose naar voren gekomen, waar ik flink van geschrokken ben. Van te voren wist ik dit niet maar als ik goed naar de voortekenen geluisterd had, had ik dit wellicht zelf kunnen ontdekken. Gelukkig had ik al een paar keer bij Stefan kunnen trainen en de ‘koudwatervrees’ was ik kwijt. Tijd voor (nog) meer actie.En het werkt! Even terug naar de diabetes uitslag, een getal van 7 als glucosewaarde in je bloed is de bovengrens, bij gezonde mensen, hier moet je onder zitten. Zelf had ik 15,6 als uitkomst! Nu, enkele maanden en vele zweetdruppels later, zit ik op 9! Daar ben ik heel erg blij mee. Daarnaast ben ik al de nodige kilo’s kwijtgeraakt en voel ik mij een stuk beter, fitter. Het is vanzelfsprekend niet het trainen alleen maar ook je manier van eten en ook daar maak ik stapjes. Minder suiker en koolhydraten en meer en kwalitatief beter eten hebben ook hun effect.Iedere week weet Stefan mij te ‘verrassen’ met nieuwe oefeningen, het is nooit saai, en daarom houd ik dit vol. Daarnaast heeft hij oprechte interesse in jou als persoon wat het prettig samenwerken maakt. Mijn nieuwe doel is om van de diabetes 2 (diagnose) af te komen. Geen medicijnen meer te moeten innemen is een doel en samen met de begeleiding van Stefan wil ik hier naar toe werken.Wat mij betreft een echte aanrader!

Wim van Herk
\

Stefan Hems Personal Training

KvK 50198629

Locatie: Sport Center Spear
Europaplein 1, pand 3.1, 5684 ZC Best

\

Ook in

\

Openingstijden

Op afspraak

\

Telefoonnummer

06 - 29 39 69 39

Gecertificeerd door: