Recensies

Submit your review1234
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Stefan Hems Personal Training
Average rating:  
 3 reviews
by Ingrid Weijer on Stefan Hems Personal Training
Zou u ons bedrijf aanbevelen?: Ja

Mocht je nog twijfelen om met Stefan Hems persoonlijk aan de slag te gaan, dan raad ik je aan om deze recensie door te lezen.
Twijfel geen moment meer en maak een afspraak! Inmiddels weet ik hoe je je lichaam effectief en veilig kan laten werken binnen de krachttraining, ter ondersteuning van het hardlopen. Ik ben niet alleen fysiek veel sterker geworden, maar heb ook geleerd mentale barrières te doorbreken, de strijd aan te gaan met jezelf, met lichaam en geest
Stefan is fanatiek, eerlijk, en weet duidelijk wat hij doet. Hij kijkt echt naar de persoon en past daar de trainingen op aan. Hij heeft me tot het uiterste laten gaan and I love it!!! Stefan keep up the good work! Ik blijf voorlopig zeker bij jou trainen.

by Annika van Halm on Stefan Hems Personal Training
Zou u ons bedrijf aanbevelen?: ja

Stefan zorgt er elke week weer voor om een goeie training in elkaar te zetten die voor ieder uitdagend en toepasselijk is. Elke week is het weer een geheel nieuwe training en verschillend van alle andere. Stefan geeft je doorzettingsvermogen zodat je alles uit jezelf haalt. Elke week weer opnieuw!!

by Erwin on Stefan Hems Personal Training
Zou u ons bedrijf aanbevelen?: Ja

Trainen met Stefan Hems bevalt erg goed. Stefan weet door zijn ervaring en enthousiasme op een plezierige manier de lat steeds een beetje hoger te leggen. Dat maakt een stuk makkelijker om je goede gedrag vol te houden!