Personal training

Functionele fitness

Verbeter je levenskwaliteit

Triggerpoint therapie

De pijn voorbij

Sportspecifieke krachttraining

De pijn voorbij

06 - 29 39 69 39

Bel gerust voor meer informatie!

Gecertificeerde personal trainer Best

Stefan Hems

Wil je echt doelgericht trainen? Dan is personal training de meest effectieve manier van trainen. Je traint individueel met een personal trainer en focust volledig op jouw persoonlijke doelen. Als ervaren en gecertificeerde personal trainer begeleid ik mensen met de meest uiteenlopende doelen: routine krijgen in bewegen, het behalen van persoonlijke doelen, herstel of revalidatie na een blessure, noem maar op. 

De begeleiding bestaat uit een persoonlijk trainingsprogramma gecombineerd met aanpassingen in het voedingspatroon. Mijn specialisaties liggen in de functionele- en kracht & conditie training. In Sport Center Spear in Best trainen we in een speciale zone speciaal ingericht voor personal training.

Personal trainer die jouw lichaam fit en functioneel houdt

personal training
personal training
personal training
personal training
personal training
personal training

Liever in een groepje trainen?

Train je liever samen? Dan kun je ook kiezen voor mijn duo personal training of small group training. Bij duo personal training train je samen met een partner, vriend of collega onder begeleiding van een personal trainer. Small group training behoort ook tot de mogelijkheden. Ook bedrijven die graag het beste uit hun personeel willen halen kunnen bij mij terecht. Ik krijg alle personeel weer fit!

Zoek je een gecertificeerde personal trainer in Best?

Kom dan naar Stefan Hems Personal Training. Vanuit regio Eindhoven, Oirschot, Best, Sint Oedenrode en Son en Breugel ben ik uitstekend bereikbaar. Je bent van harte welkom voor een vrijblijvend gesprek!

Meld je vandaag nog aan!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
\

Stefan Hems Personal Training

KvK 50198629

Locatie: Sport Center Spear
Europaplein 1, pand 3.1, 5684 ZC Best

\

Ook in

\

Openingstijden

Op afspraak

\

Telefoonnummer

06 - 29 39 69 39

Gecertificeerd door: