Functionele Fitness

Functionele fitness

Verbeter je levenskwaliteit

Triggerpoint therapie

De pijn voorbij

Sportspecifieke krachttraining

De pijn voorbij

06 - 29 39 69 39

Bel gerust voor meer informatie!

Functionele fitness voor een optimale levenskwaliteit

Mijn specialiteit als personal trainer ligt in functionele fitness. Hiermee richt ik mij op de alledaagse mens, die naar een hogere levenskwaliteit toe wil. Het uiteindelijke doel is het dagelijkse bewegingspatroon verbeteren, waardoor alles veel gemakkelijker gaat, zowel fysiek als mentaal. Fit worden gaat samen met afvallen en een strakker lijf is dan een logisch gevolg.

Mijn specialisatie ligt in functionele- en strength & conditioning training. Door middel van weerstand-, cardio en flexibiliteit trainingen zorg ik ervoor dat jouw prestaties geoptimaliseerd worden. Niet alleen werken we een trainingsprogramma af, ook leer ik jou alle aspecten van functionele training, krachttraining, cardiovasculair uithoudingsvermogen en de juiste voeding, zodat je uiteindelijk zelfstandig verder kunt.

Voor een optimale levenskwaliteit

functionele fitness
functionele fitness
functionele fitness
functionele fitness
functionele fitness
functionele fitness

Triggerpoint therapie: voorbij de pijn

Triggerpoint therapie vormt een van mijn specialisaties als personal trainer. Bij triggerpoint therapie kijk ik naar de oorzaak van jouw pijn: welke spieren veroorzaken de pijn? Deze spieren gaan we vervolgens loswerken, waardoor de pijnklachten zullen verdwijnen. 

Triggerpoint therapie behandelt, zoals de naam zegt, triggerpoints, verhardingen in de spieren. Deze spierknopen zijn een veel voorkomende oorzaak van pijnklachten. Met triggerpoint therapie zijn deze spierknopen echter goed te behandelen. Als personal trainer boekte ik met triggerpoint therapie al veel succesvolle resultaten.

Zoek je een personal trainer in Best voor functionele fitness?

Kom dan naar Stefan Hems Personal Training. Vanuit regio Eindhoven, Oirschot, Best, Sint Oedenrode en Son en Breugel ben ik uitstekend bereikbaar. Je bent van harte welkom voor een vrijblijvend gesprek!

Meld je vandaag nog aan!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
\

Stefan Hems Personal Training

KvK 50198629

Locatie: Sport Center Spear
Europaplein 1, pand 3.1, 5684 ZC Best

\

goed bereikbaar vanuit

\

Openingstijden

Op afspraak

\

Telefoonnummer

06 - 29 39 69 39

Gecertificeerd door: