STEFAN HEMS

Personal trainer die jouw lichaam fit en functioneel houdt

Functionele fitness

Verbeter je levenskwaliteit

Triggerpoint therapie

De pijn voorbij

Sportspecifieke krachttraining

De pijn voorbij

06 - 29 39 69 39

Bel gerust voor meer informatie!

Functionele personal trainer
Son en breugel

Stefan Hems

Als personal trainer in regio Son en Breugel ontvang ik vooral mensen die de kwaliteit van hun dagelijkse leven willen optimaliseren. Met functionele fitness komen we samen tot een betere weerstand, lekkerder in je vel zitten en verbeterde prestaties, waardoor persoonlijke doelen binnen handbereik komen te liggen.

Iedereen is welkom bij mij! Ik haal evenveel energie uit het trainen van een topatleet tot de normale mens, zolang ik jou maar vooruit kan helpen. Mijn personal training is altijd maatwerk. Je werkt niet enkel een trainingsprogramma af, maar raakt volleerd in de aspecten van functionele training, krachttraining, cardiovasculair uithoudingsvermogen en de juiste voeding.

Personal trainer die jouw lichaam fit en functioneel houdt

Duo personal training Son en Breugel

Train je liever samen? Dan kun je ook kiezen voor mijn duo personal training of small group training. Bij duo personal training train je samen met een partner, vriend of collega onder begeleiding van een personal trainer. Small group training behoort ook tot de mogelijkheden. Ook bedrijven die graag het beste uit hun personeel willen halen kunnen bij mij terecht. Ik krijg alle personeel weer fit!

Triggerpoint therapie in regio Son en Breugel

Triggerpoint therapie vormt een van mijn specialisaties binnen mijn personal training. Hierbij kijk ik naar het pijngebied: welke spieren veroorzaken de pijn? Vervolgens gaan we deze loswerken waardoor de klachten worden verholpen. 

Triggerpoint therapie is een therapievorm om NeuroMusculaire Triggerpoints (NMTrP’s) te behandelen, dat zijn kleine verkrampingen in spieren waar te nemen als kleine pijnlijke verhardingen. Deze verhardingen ofwel spierknopen zijn een veel voorkomende oorzaak van pijnklachten in het menselijk lichaam. Deze spierknopen kunnen goed behandeld worden middels triggerpoint therapie.

Zoek je een gecertificeerde personal trainer in Best?

Kom dan naar Stefan Hems Personal Training. Vanuit regio Eindhoven, Oirschot, Best, Sint Oedenrode en Son en Breugel ben ik uitstekend bereikbaar. Je bent van harte welkom voor een vrijblijvende proefles!

Meld je vandaag nog aan!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
\

Stefan Hems Personal Training

KvK 50198629

Locatie: Sport Center Spear
Europaplein 1, pand 3.1, 5684 ZC Best

\

goed bereikbaar vanuit

\

Openingstijden

Op afspraak

\

Telefoonnummer

06 - 29 39 69 39

Gecertificeerd door: